Illustratör / konstnär evenemang

Vill du ha unik underhållning eller inslag till ditt event? Då kan du kontakta JNArt för att diskutera olika skräddarsydda lösningar. Som konstnär kan JNArt göra en rad olika typer av live-evenemang. Det kan vara performance av olika slag, men även konst som deltagarna får vara med och skapa på olika sätt. Här är några förslag på hur en konstnär kan göra ditt event till något extra. Och hör av dig om du har någon egen idé, JNArt har testar gärna nytt!

Konstlärare Göteborg

Det går att genomföra korta eller längre konstlektioner på ett evenemnag. Det kan handla om att på underhållande sätt lära sig måleri, teckning eller leka lekar med konstnärliga inslag. Antingen kan lektionerna vara inriktade på mer figurativt skapande (att det ska efterlikna något) eller så målar vi abstrakt tillsammans och leker med färgen.

Privat krokilektion - Krokilärare Göteborg

Speciellt på möhippa, svensexa eller privat fest kan det passa att hålla krokilektion. Det är många som aldrig testat att teckna kroki, men kanske vet vad det är och är sugna på att testa. Kroki är att teckna av en nakenmodell i snabba poser. JNArt har erfarenhet av att hålla i denna typen av event och är en uppskattad lärare i kroki.

Antingen kan JNArt anlita en naken-modell eller så får till exempel personen som ska firas stå modell. Kroki fungerar också om modellen är lättklädd, så det behöver inte vara ett naket event. Krokilektion är en perfekt underhållning på svensexa eller möhippa för den som söker något lite mer utmanande.

Bröllopskonstnär

JNArt tar fram helhetslösingar för hur ett bröllop kan gestaltas och dokumenteras på helt unika sätt. Snabba skisser, foto, digital konst, måleri i olika tekniker som akvarell eller akryl går att kombinera till en spännande lösning som gör ditt bröllop helt unikt.

Kurs i kreativitet

En arbetsgrupp kanske jobbar med ett yrke där kreativitet och nya tankar är viktigt. Du kan anlita JNArt för att både hålla lektioner i kreativitet och hålla workshops där deltagarna får träna sitt kreativa tänkande. Det innehåller både teoretiska moment men framförallt praktiska övningar som ska hjälpa individen och gruppen att testa nya vägar.

Illustratör som kan teckna live som mötestecknare

Söker du en erfaren illustratör som kan teckna på ditt evenemang? Vill du att illustratören skapar en mindmap över en föreläsning, tecknar skeenden under ett evenemang eller bara doodlar live som ett intressant inslag, då är JNArt ett perfekt alternativ. Vad är en mötestecknare? En konstnär som själv eller tillsammans med andra konstnärer skapa illustrationer samtidigt som publiken ser på. Det kan både vara digitala eller fysiska teckningar/målningar. Syftet kan till exempel vara att minnas bättre, ha ett roligt inslag eller aktivera fler sinnen.

Illustratör tecknar minnesanteckningar

Att anlita illustratör på event är ett roligt inslag under tiden teckningen illustreras, men kan också vara ett hjälpmedel för att sprida information. Det är lätt att glömma en power-point som skickas ut efter en föreläsning. Men skickas informaitonen tillsammans med en illustration som deltagarna sett skapas under föreläsningen blir informationen mycket lättare att komma ihåg och referera till. JNArt använder kunskaper i minnesteknik för att skapa minnesvärda bilder som förenklar lärandet.

Illustratör som skapar visionsbilder

Jobbar ditt team fram bilder som ska visa framtiden? Behöver ni enas om en riktning för det fortsatta arbetet? JNArt har erfarenhet av att vara del i ett team eller leda arbetet att skapa visionsbilder och bilder som visar vägen framåt. Det finns olika upplägg att välja mellan. Inför ett samarbete bestämmer vi gemensamt hur mycket gruppen ska involveras, teknikval, metoder osv.

Rättegångstecknare Göteborg

JNArt är väldigt snabb på att teckna snabbt och kan fånga stämningar, karaktärsdag och miljöer på kort tid. Behövs en konstnär till rättegång eller liknande sammanhäng där inte fotografi är tillåtet, tveka inte att höra av dig!

Anlita JNArt till ditt event!

Om du är redo att anlita JNArt som konstnär är det bara att ta kontakt via mail och komma överens om ramarna för samarbetet. Det är ofta bra att boka långt i förväg eftersom framförallt lördagar snabbt blir uppbokade.

Om du vill veta mer om annat JNArt skapar: