JNArt skapar Tecknade Målade Personliga Roliga Livfulla Ovärderliga

Djurportätt

Handmålat porträtt på djur

JNArt skapar tidlösa hyllningar av fantastiska individer. Här får du djurporträtt med slående likhet, kreativitet och livfull känsla. Är du ute efter något mer än ett foto, då kommer det passa dig att beställa ett handmålat djurporträtt.

Varför beställa?

Porträtt på djur kan beställas för en mängd olika syften. Vanligt är att föreviga en livsvän som gått bort eller att ge ett porträtt som gåva för hylla ett djur som betyder något extra. Det kan också vara illustrationer på djur till utbildningsmaterial och böcker.

Hur mycket kostar djurporträtt?

Priset för att köpa ett målat eller tecknat djur porträtt är i regel mellan 1000-3500kr. Priset avgörs av många olika variabler. När går vidare och skickar en beställningsförfrågan ger JNArt ett exakt kostnadsförslag.

Vad har andra kunder sagt?

Beskriv ditt djur!

Glänsande päls, glittrande ögon, en speciell stämning, eller vad är det som karaktäriserar din vän? När du beställer får du gärna beskriva ditt djur t.ex. personlighet, minnen eller karaktärsdrag. Det hjälper JNArt föreviga det unika i en personlig tolkning av just ditt motiv.

Vilken teknik kan jag välja för djurporträtt?

JNArt skapar djurporträtt i olika tekniker. Det är populärt att beställa djur porträtt i blyerts och djurmålning i akvarell. Nedan ser du några exemple. När du går vidare med beställningsförfrågan får du möjlighet att välja teknik och får ett kostnadsförslag för just din fotoförlaga.

Olika format

Du kan beställa målningar och teckningar i olika format. Det vanliga är att beställa A5, A4 eller A3. Dessa standardformat är fördelaktiga eftersom det går att köpa passepartout och ram billigare. Men möjligheterna stannar inte där, större eller mindre format fungerar också, både för måleri och teckningar.

A5 – 14.8 x 21cm

A4 – 21 x 29.7cm

A3 – 29.7 x 42cm

Hur lång leveranstid för djurporträtt?

Det tar två till fyra veckor att beställa ett porträtt på djur från JNArt. Ibland är det längre kö vilket medför längre leveranstider. Du får en uppskattning av när leverans kan ske vid beställningsförfrågan. I vissa fall går det att skapa och leverera porträtt på djur inom en vecka. 

Exempel på olika motiv

Husdjursporträtt / tamdjur

JNArt skapar målade och tecknade husdjursporträtt av högsta kvalitet. De vanligaste motiven under den här kategorien är kattportätt, hundporträtt och hästporträtt. Men du kan även beställa livfulla porträtt på andra husdjur som till exempel kaniner, marsvin och fåglar.

Porträtt på vilda djur

Vill du har ett målat porträtt på vilda djur, insekter eller annat i djurriket? Du kan skicka en förfrågan om att måla i princip vilket djur som helst från JNArt. I dialog med kunden hittar vi det som utmärker motivet och lägger grunden för att JNArt kan göra en personlig tolkning.

Porträtt på djur och människa tillsammans

Eftersom JNArt har expertis både i att måla och teckna porträtt på djur och människor kan du här beställa fantastiska porträtt där båda finns med i bilden.

Fotomontage

Ibland är det svårt att fånga ett fint foto på ett djur, och extra svårt är det om en bild ska innehålla flera djur. JNArt kan ta emot flera fotografier och skapa ett fotomontage som används som förlaga för målningen eller teckningen. 

Scener med bakgrund

Det går att beställa porträtt där bara ansiktet på djuret är i fokus, men det går också att skapa scener med rörelse, eller kompositioner med flera djur. Ibland kan det passa att ha detaljerade bakgrunder också, för att förstärka en stämning eller sätta djuret i ett sammanhang där det hör hemma. 

Dags att låta JNArt skapa ett djurporträtt?

Här skickar du en beställningsförfrågan:

Är du ute efter något annat än djurporträtt?