Bröllopskonstnär

JNArt kan inför publik skapa målningar som fångar vackra stunder under ditt bröllop. JNArt målar målningar i akvarell, digitalt eller tecknar vackra och intressanta scener som senare kan ramas in och bli unika minnen. JNArt vet hur viktigt bröllop är för de som gifter sig med erfarenhet av att både filma, fota och själv gift sig.

Konstnär på bröllop

JNArt kan skapa en unik blandning av konst som fångar din tillställning. Det kan vara enstaka välmålade bilder som skapas live under evenemanget, eller olika kombinationer med snabba teckningar och mer detaljerade målningar. JNArt kan även ha vissa inslag av fotografi eller film. Det går också att skapa snabba skisser och påbörja målningar under evemanget som efteråt färdigställs. Kontakta JNArt för att hitta din unika lösning.

Med lång erfarenhet av att live-måla och teckna porträtt är JNArt ett perfekt alternativ till ditt bröllop.

Vad kostar det att anlita en bröllopskonstnär?

Att föreviga ett bröllop kan göras på en mängd olika sätt, konvensionella eller mer kreativa. Kostnaden beror på vilka konstnärliga inslag som eftersträvas, tiden konstnären är engagerad och hur mycket förberedelser som krävs. De minst kostsamma inslagen kan gå på 4000-5000kr, medan stora helhetslösningar kräver högre budget – 10000-30000kr.

Vilka inslag kan JNArt stå för?

  • Måla eller teckna live och skapa mer detaljerade verk som fångar ett eller flera skeenden under bröllopet. Dessa kan skapas uteslutande på plats, delvis på plats och delvis i studio, eller enbart i studio med fotoförlagor.
  • Teckna/måla porträtt/kariktyrer på besökare.
  • Fotografera eller filma på bröllopet, traditionellt eller med mer kreativa inslag.
  • Skapa verk live, eller innan bröppopet som används för dekoration.
  • Målningar eller teckningar kan även skapas efter bröllopet om det finns fotoförlagor.

Underhållning till svensexa - krokilektion

Speciellt på möhippa, svensexa eller privat fest kan det passa att hålla krokilektion. Det är många som aldrig testat att teckna kroki, men kanske vet vad det är och är sugna på att testa. Kroki är att teckna av en nakenmodell i snabba poser. JNArt har erfarenhet av att hålla i denna typen av event och är en uppskattad lärare i kroki.

Antingen kan JNArt anlita en naken-modell eller så får till exempel personen som ska firas stå modell. Kroki fungerar också om modellen är lättklädd, så det behöver inte vara ett naket event. Krokilektion är en perfekt underhållning på svensexa eller möhippa för den som söker något lite mer utmanande.

Bröllopsfotograf

JNArt har fotograferat och filmat bröllop men tar i regel inte på sig uppdrag där huvudinslaget för att dokumentera bröllopet är foto eller film. För uppdrag där foto och film kombineras med måleri eller teckning kan JNArt anlitas.

Karikatyr eller porträtt live på bröllopsfest

JNArt kan vara en del av underhållningen på en bröllopsfest. Besökarna får sitta modell och JNArt tecknar snabba karikatyrer eller porträtt som gästerna får ta med sig hem. Det är roligt att se hur teckningarna växer fram och bröllopsparet får roliga bilder på sina vänner och släktingar som minne.

Anlita JNArt som bröllopskonstnär

Om du vill veta mer eller få exakta prisuppgifter är du varmt välkommen att kontakta JNArt för att få offert eller diskutera olika lösningar.

Bröllopsmålning eller teckning

Vill du istället föreviga ditt bröllop med en målning skapad från ett foto som är taget under vigseln kan du läsa mer här 

Om du vill veta mer om annat JNArt skapar: