Anlita konstnär

Du kanske vill att någon gör en målning åt dig? Eller så vill du ha kostnärligt utlåtande i estetiska frågor, en konstlärare eller en konstnär du kan anlita för fritt skapande inom ett tema? Du kan anlita JNArt som konstnär eller köpa konst JNArt redan har gjort.

JNArt kan anlitas för konstprojekt

Johannes Nygren bor och verkar som konstnär i Göteborg, Majorna. JNArt tar på sig olika typer av konstnärliga uppdrag för ett arvode från 700-1500kr per timme inkl moms.

(Målningen på Greta hänger i lobbyn på Varberg Stadshotell)

Fri konst

Som konstnär har Johannes möjlighet att skapa fritt. Du kan ge konstnären fria tyglar att göra ett verk i två eller tre dimensioner till en plats. Johannes låter sedan kreativiteten flöda genom en konstnärlig process och skapar ett verk helt unikt för platsen. Processen dokumenteras och kan redovisas, vilket kan ge andra dimensioner än de synliga. 

Konst med vissa ramar

Johannes kan även skapa verk med något tydligare ramar. Det kan till exempel vara ett tema, ett format, en känsla eller något annat som leder processen i en viss riktning.

Illustration

Slutligen går det att beställa utsmyckning med tydliga ramar, men då kommer Johannes betrakta det mer som ett illustrationsuppdrag. Läs mer om det här: 

Abstrakt eller figurativt?

JNArt behärskar både figurativt och abstrakt måleri. Du kanske behöver en mer abstrakt målning som utsmyckning i en viss färgskala. JNArt gör konstnärliga tolkningar av olika teman. 

Andra uppdrag

Förutom att måla kan JNArt även anlitas som frilansande konstlärare eller skapande inför publik.

Inför att anlita en konstnär, tänk igenom:

Syfte med verket

Ramar i tid, form, budget mm.

Grad av frihet för konstnären

Dokumentation eller inte

Hållbarhetskrav

 

Köpa konst från JNArt

Vill du köpa konst som JNArt skapat kan du ta kontakt och diskutera pris. Det finns i vissa fall möjlighet att köpa fine-art prints också. Här nedan ser du konst som är till salu.

Vill samarbeta med JNArt i ett konstnärligt projekt

Ta kontakt med JNArt så kan vi se vad som är möjligt!

Eller vill du istället beställa porträtt eller anlita illustratör, klicka här: