Porträtt av Barn Män Kvinnor Par Familjer Kollegor

JNArt målar och tecknar handmålade, realistiska & personliga porträtt av människor

Leverans till hundratals nöjda kunder

Sedan 2009

Hej! Vill du ha ett porträtt av en människa?

Här får du information om att beställa handmålade och handtecknade porträtt i olika utföranden, format, och stilar. Det kan vara barnporträtt, famljeporträtt, grupporträtt, porträtt på par samt äldre personer.

Kvalitet & erfarenhet i varje detalj

Med många års erfarenhet ger JNArt ett personligt bemötande i processen att skapa ett porträtt. JNArt målar och tecknar både porträtt från foto som förlaga och porträtt där modellen finns på plats. Konstnären skapar unika och uppskattade tolkningar av individen.

Portratt-manniska-akvarell-man-jakt-JNArt
Portratt-manniska-kol-par-JNArt

Priset för ett Porträtt är oftast 500-5000kr

Priset bli högre med mer detaljer, fler människor och med vissa tekniker. 

JNArt skapar i olika tekniker eller medium

När du beställer har du möjlighet att se olika exempel för att välja vad som passar dig. Här ser du exempel på de olika tekniker JNArt använder för att skapa porträtt förställande människor.

Portratt-manniska-olja-kvinna-JNArt

Olika stil och genre

JNArt kan skapa porträtt på människor i en mängd olika stilar och genrer. Vill du ha en målning inspirerad av Picassos stil eller en viss genre som impressionism?

  • Du kan antingen låta JNArt välja det uttryck som passar bäst för motivet. Det blir då något av de stilar som går att se på denna hemsidan.
  • Eller så kan du hänvisa till en bild på sidan om du vill ha en liknande.
  • Du kan också låta JNArt bli inspirerad av andra genrer och konstnärer och göra nya tolkningar på stilar. Exempel på stilar och genrer hittar du här.

Detaljerade porträtt

Detaljnivån i ett porträtt påverkar priset. Som beställare har du möjlighet att önska en detaljnivå som passar dig. JNArt kan skapa allt från skissartade snabba porträtt till hyperrealistiska och fotografiska. 

Olika format

Du kan beställa målningar och teckningar i olika format. Det vanliga är att beställa a5, a4, a3 eller a2. Dessa standardformat är fördelaktiga eftersom det går att köpa passepartout och ram billigare. Men möjligheterna stannar inte där, större eller mindre format fungera också, både för måleri och teckningar.

Porträttmotiv

Personliga porträtt

Den som beställer ett porträtt från fotoförlaga får gärna beskriva den som ska porträtteras. Det hjälper JNArt att göra en personlig och nyanserad tolkning som talar till beställaren.

Vad säger de som beställt?

Målat eller tecknat Porträtt Gå vidare här

Vill du veta mer om vad JNArt gör?