Tavla av foto

Har du ett fotografi som du skulle vilja använda för att skapa ett konstverk? Kanske ett foto på en gammal släkting, ett mobilfoto som du lyckats fånga i rätt ögonblick eller ett stämningsfullt naturfoto. JNArt kan använda ditt fotografi för att skapa en tavla.

Att beställa ett handgjort konstverk har aldrig varit lättare!

JNArt har lång erfarenhet av att måla och teckna alla möjliga motiv i olika tekniker, storlekar, stilar och genrer. Ditt verk kan innehålla människor, djur, natur, saker, maskiner, påhittade figurer mm. Inget är för svårt.

Hur lång tid tar det att beställa?

Tiden varierar beroende på vilken kö JNArt har för tillfället. I de flesta fall går det att leverera efter 2-4 veckor. Olja tar lite längre tid.

Hur går en beställning av ett handgjord tavla till?

Dag 1 - Första kontakt

Du fyller i beställningsformuläret och skickar en förfrågan (inte bindande på något sätt).

Dag 2 - Kommer överens om projektets ramar

JNArt svarar på din förfrågan att beställa, i regel inom 24 timmar. Du får därmed ett exakt pris får uppdraget eller kompletterande frågor och ombeds därefter att godkänna uppdragets ramar. När du sedan godkänt ramarna förbinder du dig att fullfölja betalning vid leverans. Delbetalning i förskott tillämpas för projekt med högre budget.

Dag 7-10 - Din tavla skapas

JNArt skapar ett för hand tecknat eller målat porträtt. Olika tekniker tar olika lång tid men i regel 2-4 veckor, ibland snabbare.

Dag 11 - Se en kopia av bilden, betalning

Så länge inte annat är avtalat mejlas en kopia av originalet samt faktura när porträttet är färdig. JNArt inväntar därefter betalning.

Dag 13 - Din målning eller teckning levereras

När betalningen är registrerad paketeras och levereras eller hämtas bilden. Leveranstiden är mellan 2 till 5 dagar med Postnord.

Vad kostar det att skapa en tavla av ett eller flera fotografier?​

Varje målning har individuella förutsättningar så JNArt kan inte ge ett exakt pris förrän du skickat din beställningsförfrågan och förklarat vad som ska ingå i din bild. 

Här ser du en uppskattning om ungefärliga priser för olika tekniker.

Olika format

Du kan beställa målningar och teckningar i olika format. Det vanliga är att beställa A5, A4, A3 eller A2. Dessa standardformat är fördelaktiga eftersom det går att köpa passepartout och ram billigare. Men möjligheterna stannar inte där, större eller mindre format fungera också, både för måleri och teckningar.

Vill du beställa en speciell typ av tavla?

Stil eller genre

Önskar du att JNArt ska ta inspiration från någon bild du hittar på den här sidan, eller någon annan målning eller genre du hittat på internet? Då kan du bifoga bilder och beskriva vad du tänk så återkommer JNArt om det är möjligt.

Detaljnivå

Detaljnivån i ett porträtt påverkar priset eftersom det i regel tar längre tid att skapa ett mer detaljerat porträtt. Som beställare har du möjlighet att önska en detaljnivå som passar dig. JNArt kan skapa allt från skissartade snabba porträtt till hyperrealistiska och fotografiska.

Målning eller teckning av foto - Beställ genom att kontakta JNArt