Porträttfotograf

Anlita en porträttfotograf i Göteborg
Studio på Hisingen, Kville

Porträttfotograf Johannes Nygren

Johannes specialitet är porträtt. Utmaningen är att fånga närvaro och kunna berätta något, vilket Johannes har tränat på under lång tid. Varje ny fotografering är ett unikt möte med sina egna förutsättningar. Vi samarbetar för att skapa en trygg miljö och hitta den rätta glöden.

Att fotografera är en av Johannes stora passioner. Porträttfotot har otroligt många nivåer och saker som ska stämma för att resultatet ska sticka ut. Det kräver många olika element och en hängivenhet för att finslipa detaljer till de sitter.

Vad kostar en porträttfotografering?

Priser för privatpersoner

700kr/timme inkl moms

(Företag – pris enl överenskommelse)

 

Alla digitala kopior

Nedladdning – Drive/Onedrive

Redigering ingår inte

Studio / plats ute eller inne

 

Levande porträtt och experiment med ansitkets former

Profil foto

Vi tar 1-3 profilfoton som kan användas i olika sammanhang som CV, Sociala medier, tidskrifter mm.

Har du en speciell idé eller vill att fotot ska ha en viss stil kan du kontakta fotografen i förväg för att se om det är möjligt att ordna. Fotograferingen sker i studio.

Porträtt

Med konstnärlig frihet genomför vi en fotosession med siktet inställt på att ta så häftiga bilder som möjligt. Attribut, speciella kläder, lättklätt – i ett lekfullt möte plåtar vi fantastiska bilder.

Fotograferingen sker utomhus, i studio eller på överenskommen plats. En stor del av arbetet sker sedan i fotoredigeringen. Här kommer vi överens om hur omfattande redigeringen ska bli.

Fotoredigering

Bakom en bild som sticker ut kan det ligga mycket redigeringstid. Här kan du får hjälp med olika redigeringsuppdrag och retuschering av egna eller av Fotoskaparna tagna foton.

Fotoredigering kan liknas vid illustration – det gäller att skapa en bild som passar kundens behov. Det är sällan en spikrak resa till ett tillfredsställande resultat. Därför är det så viktigt att anlita någon som arbetar systematiskt så justeringar enkelt kan göras i efterhand. Vid större budget ges utkast och processen diskuteras löpande med kunden.

Fotografering i studio sker i lokal mellan Kvilletorget och Hjalmar Brantingsplatsen

Adress – Herkulesgatan 3B, 417 01 Göteborg
Mejl – info@jnart.se
Tele – 0738 16 38 74