Här hittar du information om olika uppdrag JNArt tar live

Porträtt live

Långa sittningar eller många korta

EVENT

Vill du att JNArt finns på er stadsfest, festival, kalas, invigning eller annat event och tecknar porträtt live? Då är det bara att höra av sig via kontaktformuläret för att diskutera detaljer och boka.

KVALITET

Det är inte alla tecknare som kan få till likhet på 10-20 minuter. Vill du anlita en professionell porträttecknare live har du kommit rätt. Med en porträtt-tecknare eller karikatyrtecknare får eventet en unik upplevelse.

SE FLER EXEMPELBILDER

På galleriet finns fler exempel på fantastiska porträtt JNArt har tecknat eller målat live. Det händer även att JNArt sitter och tecknar live på stan i Göteborg. Gå in på Facebooksidan för att få mer information om sådant.

Karikatyrer live

Ofta väldigt roligt även för publiken

EVENT

JNArt tecknar på ditt event. Vi kommer överens om ett timpris och eventuell utstyrsel. Resekostnader och boende står beställaren för om det är ett uppdrag som sträcker sig över flera dagar. Karikatyrtecknare live Göteborg / Porträttecknare live Göteborg.

SVÅRT UPPDRAG

Att fånga någons drag i en karikatyr är svårt, om det fortfarande ska synas vem det är. Dessutom ser vi olika särdrag hos varandra. Live går det ofta att se små detaljer som kanske missas via ett foto. Det blir garanterat en rolig upplevelse och kanske utmanande.

KVALITET

JNArt har lång erfarenhet av karikatyrer så här kan du anlita en professionell karikatyrtecknare som dessutom kan göra det live inför en publik som tittar på.

Fotografering - Porträtt eller modellfoto

I studio eller den miljö som passar

PORTRÄTTFOTO

Anlita fotograf i Göteborg för en professionell profilbild, modellfoto eller CV foto som säljer och ger ett bestående intryck. Gå vidare till www.fotoskaparna.se

CV-PORTRÄTT

Du kan få hjälp med personlig CV design och CV foto. Professionellt och enkelt. Gå vidare till www.cvskaparna.se

FOTO I STUDIO

I ett personligt möte skapar vi professionella resultat. Studiofoto och fotoredigering ger ett resultat som sticker ut. Gå vidare till www.fotoskaparna.se

Foto före uppdrag

Fotot är ofta grunden för en bra slutprodukt

PÅ PLATS

Bor ni i närheten av Göteborg kan jag komma hem och fota motivet till målningen. Då finns det högkvalitativa foton att utgå ifrån.

TIPS

Hemsidan innehåller lite grundläggande tips för fotografering på beställningssidorna. Om du ändå inte får till det kan JNArt bistå med ytterligare tips.

FOTOREDIGERING

Via Photoshop går det att göra det mesta. Du kanske egentligen är nöjd med ditt foto. JNArt tar även på sig fotoredigeringsuppdrag.

Lektioner

Olika upplägg

PEDAGOG

Med otaliga kurser i bagaget finns här kunskap hur bild och form kan läras ut. JNArt kan du boka för privatlektioner/grupplektioner i akvarellmåleri, teckning i blyerts och kol, Photoshop, bildteori samt liveteckning. Motiv väljer kunden.

INDIVIDUELL COACHNING

Den som tränar mycket och rätt får resultat. Med lång erfarenhet av konstutövande, företagande, och som utbildad ICF coach kan du av JNArt få individuell coachning i ditt konstnärskap. Kontakta för mer information.

KONTAKT

Kontakta JNArt via kontaktformuläret så får du mer information om hur lektioner läggs upp och vad som krävs av dig.

Krokilektion

I hyrd lokal eller hemma hos er

SVENSEXA / MÖHIPPA

Ska er vän få en utmande upplevelse? Alla vännerna kan få testa på att teckna kroki. Gör det ännu mer utmande genom att den som ska firas får stå som modell.

ERFAREN LÄRARE

Med kunskaper av att lära ut många olika medium går det att anpassa upplevelsen så den passar era behov. Lekar på temat, uppvärmning, fika, osv. Material står JNArt för.

KONTAKT

Kontakta JNArt via kontaktformuläret så får du mer information om hur lektioner läggs upp och vad som krävs av dig.

Andra uppdrag som JNArt tar på sig med timarvode

Listan kommer att utökas med tiden.
ANSIKTSMÅLNING

Improviserade ansiktsmålningar eller förvalda, inget är för avancerat. Att anlita en ansiktsmålningskonstnär går bra ihop med porträttecknare live om eventet vill slå två flugor i en smäll.

AVANCERADE MASKER

Att bygga avancerade masker med latex kanske är något du vill ha hjälp med till nästa halloween? Garanterat den läskigaste på festen. Hör av dig om du vill ha mer information.

MURALMÅLNING (VÄGGMÅLNING)

JNArt tar på sig mindre målningsjobb för fägg. En kombination av sparyfärg och akryl används. De allra flesta motiven går bra, hör av dig!

Dags att samarbeta?

Det kostar inget att diskutera upplägget. Gå vidare och får mer information här:
Vidare till Beställa Karikatyr
css.php