Konstnären

JNArt

Kreatör

Vem är jag?

Norrlänning

Johannes Nygren. Jag kommer från Arvidsjaur, Norrbotten och är numera bosatt och har familj i Majorna Göteborg. JNArt driver jag på halvtid och arbetar som arbetsledare på ett företag som arbetar med karriärcoach resten av tiden.

Varför?

Konstnär och Illustratör

Utmaningen att ständigt prestera på topp. Att utforska uttryck och nya infallsvinklar och idéer driver mig framåt. Att se glädjen hos mottagaren, att verkligen kunna skapa något som berör på djupet, det är målet! Och så klart jag vill förfina min egen kreativitet, och försöka påverka världen till det bättre.

Ständigt nya projekt

Framtid?

Visionär

Vår värld är i ständig förändring och mänskligheten står inför de kanske största utmaningarna någonsin i bland annat klimatförändringar, ökad population och konflikter. Att kombinera bild och text för att visa på orättvisor och nya tankar är en nödvändig utmaning. Jag vill använda mina talanger att bidra till positiv förändring!

Professionalitet

JNArt hjälper till med ditt uppdrag!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/a/7/jnart.se/httpd.www/surstromming/wp-content/plugins/vinero_helper_plugin/includes/vc_extend/shortcodes/vc_image_single.php on line 44
Byron Vasquez
Florence Art Academy

Kvalitet? Effektivitet?

Professionell som kan hantverket

Med många års erfarenhet, tekniskt kunnande och den pedagogiska förmågan att skapa det kunden vill ha håller jag hög kvalitet som illustratör. Konstnärlig frihet med förmåga att både porträttera snabbt och exakt gör att JNArt sticker ut ur mängden.

Folkhögskola med inriktning konst, otaliga kurser från framstående konstnärer inom olika tekniker och mängder med egenstudier via internet/litteratur gör att jag kan stå för att jag både håller hög kvalitet i det praktiska och teoretiskt.

Porträttör80
Kundkontakt95
Karikatyrer85
Din förmåga att bedömma100

Hur bedömma kvalitet?

Att bedöma konstnärlig kvalitet och prisvärdhet är näst intill omöjligt. Det är relativt på oändligt många sätt, bland annat tid, vilka en jämförs med, personlig smak och behov av effektivitet och material. De siffror till vänster är bara på skoj, känn in själv om JNArt verkar vettig att samarbeta med och har förmåga att skapa de resultat du vill ha. Jag gör alltid mitt bästa och jobbar alltid hårt för att utvecklas.

Dags att samarbeta?

Du kan alltid fråga om du undrar över någonting!
Kontakt JNArt
css.php