Konst

Frihet och uttryck

Så konstnär, vad handlar det om? För JNArt handlar det om att uttrycka sig med det visuella mediet fritt och försöka berätta saker, till sig själv och andra. Vi lever i en föränderlig värld. En spännande uppgift som konstnär är att iaktta och ge en röst åt tankar och idéer som skulle bli förlorade om inte för bildens fantastiska potential. Men bild är bara ett uttryck, konsten att improvisera eller skapa förändring genom samtal är också intressanta. Det gäller att släppa fram mänskligheten i allt och låta modet guida.

 

Kreativitet och spontanitet går hand i hand genom den hisnande resan att hitta något nytt och outforskat. En tanke kan likt ett frö slå rot och växa sig stark i en konstnärs medvetande för att efter hinder och problemlösning slutligen landa i ett verk som kan stå för sig själv och tala sitt eget språk. Här nedan kan du se några av de fria uttryck du hittar hos JNArt.

UTSTÄLLNINGAR

Gå in på JNArt Facebooksida för information om kommande utställningar.

KONSTNÄRLIGT SAMARBETE

Vill du samarbeta. Hör av dig genom kontaktformuläret så kan vi skapa magi tillsammans.

OLIKA TYPER AV KONST

Konst är otroligt brett. Just nu är det mest måleri som står på agendan, men det kommer säkert andra fokus så småningom.

Portfolio

Klicka/swipea/dra för att se nästa bild | För mer bilder se galleriet | För att att köpa konst se - köpa konst
Click
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/a/7/jnart.se/httpd.www/surstromming/wp-content/plugins/vinero_helper_plugin/includes/vc_extend/shortcodes/vc_image_slider.php on line 57
css.php